Accountantskantoor Callantsoog

Voor een accountant in Callantsoog bent u bij ons aan het juiste adres. Aficom is een laagdrempelig kantoor in Noord-Holland waar de cliënt makkelijk binnenloopt en waar we proberen dicht bij onze cliënten te staan. Ons motto is dan ook: als ondernemer met u meedenken op bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch gebied. Onze lijnen zijn kort door onze platte organisatiestructuur. Hierdoor kunnen we flexibel werken en snel inspelen op uw wensen. We streven ernaar om een complete en hoogwaardige dienstverlening te leveren tegen betaalbare prijzen.

Uw accountant in Noord-Holland

Accountancy verbetert uw interne financiële controle. De omstandigheden van de markt vragen bij ondernemingen om een actieve houding en een zeer grote flexibiliteit. Om succesvol te zijn in de markt is het belangrijk dat het beleid en de strategie bepalend zijn voor de bedrijfsresultaten. Om verantwoording af te leggen aan derden ondersteunen de jaarrekening en periodieke rapportages dit beleid. Onze accountant in Callantsoog heeft een deskundig oog om de juiste ondernemingsresultaten te bereiken.

Uiteraard kijken wij daarbij naar alle facetten van uw onderneming. Hoe is de administratie momenteel ingericht? Is ondersteuning gewenst bij uw administratie of bij het samenstellen, beoordelen en controleren van uw jaarrekening en bijbehorende financiële verantwoording? Wij kunnen ook de financieringsvraagstukken voor u verzorgen. Onze accountant in Noord-Holland begeleidt u bij de opzet of verbetering van de financiële bedrijfsadministratie.

Financiële controle door accountantskantoor Callantsoog

Het opstellen van financiële administraties, het verzorgen van fiscale aangiften en het samenstellen, beoordelen of controleren van jaarrekeningen voor ondernemingen is de kern van onze dienstverlening. De rapportages die voortvloeien uit ons werk worden door onze accountant in Callantsoog bij Aficom op een vlotte, scherpe en efficiënte wijze verzorgd. Onze adviseurs worden, indien mogelijk en gewenst, consequent aangemoedigd om op onopvallende wijze te werken waar dit telt: bij de klant op de werkvloer.

Beschikt u over vaardigheden waardoor u een deel van het werk zelf in handen wilt houden? Dan kunt u kiezen uit verschillende snelle en gebruikersvriendelijke boekhoudsystemen die Aficom ondersteunt.

Aficom vindt het belangrijk om bij complexe zakelijke transacties met u mee te denken. Er mag namelijk niks verkeerd gaan bij deze transacties. Het is belangrijk dat een ondernemer hoort terug te kunnen vallen op een betrouwbare en solide partner, uw zakelijke ”vriend”. Aficom is een onafhankelijke adviseur en begeleider en heeft daardoor op zelfstandige wijze kunnen meewerken aan een reeks ondernemingen welke geconsolideerd, verkocht en overgedragen zijn.

Een vrijblijvend gesprek met onze financieel adviseur?

Wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op!

Neem contact op
© 2018 Aficom Administratie- en Belastingadviseurs | Website Friks Web & Marketing | Sitemap | Algemene voorwaarden | Beperkte aansprakelijkheid | Auteursrechten | Disclaimer | aficom.nl